Yolun açık olsun Timsah

Yeni bir sezon, yepyeni umutlar… Bursaspor 2016-2017’nin startında Adanaspor’a konuk oluyor. Kadrosunu büyük oranda yenileyen ve geçmişe sünger çekmek isteyen yeşil beyazlılar, Süper Lig’in yeni takımı karşısında kazanarak sevenlerini mutlu etme amacınd

Yolun açık olsun Timsah

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonu bugün start alıyor. Açılış maçında Bursaspor deplasmanda Adanaspor’un konuğu olacak. 

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak zorlu 90 dakikayı Halil Umut Meler yönetecek. Yeni sezona 10 yeni transferle ve büyük umutlarla giren yeşil beyazlılar, sezonun ilk maçını kazanarak camiaya umut aşılamak istiyor. Timsah’ta sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal bu karşılaşmada forma giymeyecek.

ADANASPOR 12 YIL SONRA

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bugün stoperde İsmail Konuk ile Ertuğrul Ersoy’u oynatması bekleniyor. Genç teknik adamın orta alanı Merter Yüce, Bilal Kısa ve Pablo Martin Batalla’dan oluşturacağı tahmin edilirken, sol kanatta Sercan Yıldırım ve yeni transfer Joshua John arasında kararsız olduğu öğrenildi. Bursaspor’un eski çalıştırıcısı Engin İpekoğlu yönetimindeki Adanaspor ise 12 yıllık bir aranan ardından Süper Lig’de boy gösterecek.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH’TA

Bursaspor ile Adanaspor Süper Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 51. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 51 maçta yeşil beyazlılar 26 kez gülen taraf olurken, Adanaspor ise 10 karşılaşmada 3 puana uzandı. 14 maçta ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Adana’da oynanan 25 karşılaşmada ise ev sahibi ekip, 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Bursaspor da 6 kez 3 puana kazanan taraf oldu.

İLK MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Spor Toto Süper Lig’in açılış maçında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının tüm detayları Olay TV ekranlarında olacak. Adana’dan gün boyu yapılacak canlı bağlantılarda Orhan Güney, Beytullah Süat ve Erkan Sağlık’ın yorumlarıyla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

20 OYUNCU GÖTÜRÜLDÜ

 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor deplyasbmanı kadrosuna 20 oyuncu aldı. Kadroda şu futbolcular yer alıyor: Harun Tekin, Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Vieux Sane, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Şamil Çinaz, Merter Yüce, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Cristobal Jorquera, Pablo Martin Batalla, Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım, Tomas Necid, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış ve Joshua John.

‘ÇOK HEYECANLIYIZ’

 

Bursaspor dün Yenişehir Havaalanı’ndan kalkan THY’ye ait özel uçakla Adana’ya uçarken, kaptan Pablo Martin Batalla çok heyecanlı olduklarını söyledi. Tangocu, ‘Hepimiz çok heyecanlıyız. Herkes uzun bir aranın ardından ilk maça çıkmayı bekliyor. İnşallah Adana’dan galibiyetle döneriz’ dedi. 

Yeni sezonda maçlara tek tek bakacaklarını ifade eden Batalla, ‘Yeni sezon beklentileri için bir şey söyleyemeyeceğim. Maç maç bakacağız. Önceliğimiz Adanaspor maçını kazanmak olacak’ diye konuştu.

 

MAÇ TABLO

STAT: Adana 5 Ocak

SAAT: 21.45

HAKEMLER: Halil Mutlu Meler, Erdinç Sezertam, Cevdet Kömürcüoğlu

EKSİKLER: Renan Foguinho

EKSİKLER: Sivok, Emre Taşdemir, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 24 TL.

21.45 LİG TV/Canlı

 

ADANASPOR

1 Hayrullah Akyüz

53 Didi

Ousmane Viera

Renan Souza Diniz

52 Canberk Dilaver

Ronei Gleison

20 Tevfik Altındağ

Bekir Yılmaz

Vladimir Koman

93 Magaye Gueye

7 Ahmet Dereli

 

BURSASPOR

1 Harun Tekin

2 Serdar Kurtuluş

4 İsmail Konuk

24 Ertuğrul Ersoy

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

5 Bilal Kısa

10 Pablo Martin Batalla

28 Del Valle

9 Sercan Yıldırım

15 Tomas Necid

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X