Yolun sonu Fransa olsun

Ay yıldızlılar, Fransa`da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu`ndaki ilk maçını kazanıp startı güzel vermek istiyor. Saat 21.45`de başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

Yolun sonu Fransa olsun
Fatih Terim’in A Milli Takım’ın başına geçmesiyle birlikte yeni başarılara yelken açmak isteyen ay yıldızlılar, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki ilk maçında İzlanda ile karşılaşıyor.
 
A Grubu’nda yer alan Millilerin, Başkent Reykjavik’teki Laugardalsvöllur Stadı’nda 21.45’te başlayacak maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek’in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak, dördüncü hakem ise Dalibor Conjar olacak.
 
2 ÖNEMLİ EKSİK
 
Grupta ilk maçını kazanarak büyük sükse yapmak isteyen Terim’in öğrencilerinde tek hedef var o da İzlanda deplasmanından galibiyetle dönerek gruba 3 puanla başlamak. Fatih Hoca İzlanda’yı Arda Turan ve Burak Yılmaz gibi yıldız oyuncularla vurmayı planlıyor. Millerin kadrosunda Bursaspor’un yıldız oyuncusu Ozan Tufan’da yer alıyor. Ay yıldızlılarda sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ve Semih Kaya İzlanda’ya karşı forma giyemeyecek.
 
Show TV/21.45
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X