Yolun sonu şampiyonluk

Soğanlı Gençlik Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı hedefini 1.Lig olarak belirledi.

Yolun sonu şampiyonluk

5 Şubat’ta başlayacak TFF Kadınlar Futbol 2.Ligi’nde Bursa’yı C Grubu’nda temsil edecek olan Bursa Soğanlı Gençlik Spor Kulübü şampiyon için kolları sıvadı. Bursa ekibinin başkanı Mehmet Şahin, kadın ligleri statüsünün açıklanmasının ardından hedefi 1. Lig olarak belirlediklerini söyledi. Başkan Şahin, “Hazırlıklarını uzun süredir sürdüren kadın futbol takımımız her türlü mücadeleye hazır. Bu sezon 2.Lig’deki 26 takımdan 10’u 1. Lig’e çıkacak. Bizde gerek sporcu kadrosuyla, gerek teknik ekibimizle ve altyapımızla bu ligin favori ekiplerinden birisiyiz. Genç, çok koşan iyi yetenekli ve tecrübeli sporcularımız var. Yönetim olarak takımımıza son derece güveniyoruz.” dedi.

DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN

Kadın futbol takımlarının Bursa ve tüm futbolseverlere keyifli maçlar izletmek için ellerinden geleni yapacaklarından emin olduğunu belirten Bursa Soğanlı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin, “Ana sponsorumuz Tuğra Gelinlik ve Moda Evi Yönetimin Kurulu Başkanı Serkan Tuğra Çağlar ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Dairesi Başkanımız Nurullah Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Bursamız’dan bizleri ve kızlarımızı desteklemelerini bekliyoruz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Yolun sonu şampiyonluk” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X