Yönder’in eğitim zincirine yeni halka

Eğitim zincirinin son halkasını Üçevler’e taşıyan Yönder Okulları’nın, teknolojik donanımlı kampüsünün temeli törenle atıldı.

Yönder’in eğitim zincirine yeni halka

RABİA DENİZ

Bursa’da eğitim sektörüne Nilüfer’de, Küçük Şeyler Anaokulu ile adım atan Yönder Okulları, eğitim zincirinin son halkasını Üçevler’e taşıdı. Yönder Okulları Üçevler Kampüsü’nün temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Törene CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdulkadir Karlık, Yönder Okulları Kurucusu Prof. Dr. Üstün Dökmen, Uzman Psikolog Süleyman Hecebil, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Eğitimde farklı olmayı hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Üstün Dökmen, başarılı bir gelecek için insana yatırım yapmanın önemini vurguladı. Dökmen, törende yaptığı konuşmada, “Yönder olarak ilk kez bir binanın temelini atıyoruz. Yönder eğitimde bir damladır. Damlaya damlaya para birikmiyor bizler de okul biriktirelim dedik. Yönder’de pozitif bilim var. Kadın, erkek eşitliği var. Pozitif ilmin paylaşıldığı bir ortamda eğitim veriyoruz. Bizler, ilmin ve sanatın olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Bu temelini attığımız eğitim yuvamızın da geleceğe laik bireyler yetiştirmek için ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. Modern okul binasıyla hizmete girecek olan Yönder Okulları’nda teknolojik donanımlı derslikler, fen, ingilizce, matematik ve teknoloji laboratuarları, müzik ve sanat atölyeleri, spor alanları yer alıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X