Yönetim güven tazelesin!

Bursaspor’un 7 eski başkanı ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle bir araya geldi.

Yönetim güven tazelesin!

TOLGA ÖZTAŞ

15 hafta sonunda ligde aldığı 10 mağlubiyetle ateş hattının sadece 2 puan üstünde yer alan Bursaspor için eski başkanlar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bir araya geldi. Bursa’nın yeni Belediye Sarayı’nda Başkan Altepe’nin makamında gerçekleşen toplantıya Kani Şen, Kadir Şankaya, Recep Günay, Remzi Cinoğlu, Ali Karasu, Fikret Üstenci, Murat Gülez, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Atilla Kurtçu (Süleyman Kurtçu’nun oğlu) katıldı. Görüş alış-verişi toplam 1.5 saat sürdü.

GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞTIK

Toplantının ardından tüm başkanlar adına açıklama yapan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, ‘Şehrimizin takımının durumundan kaygılandığımız için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ile görüşlerimizi paylaşmaya geldik. Başkanımız da bize önemli olan Bursaspor’un olduğu ve her zaman takımın yanında olduğunu tekrarladı. Sonuç olarak ise herkesin kararı Recep Bölükbaşı yönetiminin güven tazelemesi kararı çıktı’ dedi. Kadir Şankaya ise, ‘Her onurlu, saygılı ve etrafının fikirlerine önem veren bir başkan gerekeni yapar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X