Yönetim sallanıyor!

Yüksel Çolak ve Alaettin Temiz’in ardından Hakan Dinçtürk de istifa etti.

Yönetim sallanıyor!

Bursaspor yönetiminde istifalar art arda gelmeye başladı. Kasımpaşaspor maçı sonrası futbol şube sorumluluğu görevini yürüten Yüksel Çolak’ın istifasının ardından önceki günde yedek listenin ilk sırasında yer alan Alaettin Temiz istifa etmişti.

Dün ise yeşil beyazlı kulübün TFF, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Hakan Dinçtürk yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Bir açıklama yapan Dinçtürk, “Son günlerde yaşanan kaos ortamı ile ilgili en büyük sorumluluk Genel Kurul tarafından kulübümüzü yönetmeye vekil tayin edilmiş olan Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri olarak bizlerdedir. Bu konu ile ilgili öz eleştiriyi de bu nedenle en başta bizim kendimiz ile ilgili yapmamız gerekmektedir. Bunun bilinci ile hareket ederek, yaşanan tüm olumsuzluklar üzerine, gelinen günün, sorumluluğu üzerime alma günü olduğu düşüncesini taşımaktayım” dedi.

​Bu arada Bursaspor’da yedek listenin ikinci ve üçüncü sırasında Necati Muğ ile Ömer Hasan Parlakay bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X