Yönetim tam kadro

Bursaspor, Borussia Mönchengladbach karşılaşmasını yönetim tribünden takip etti.

Yönetim tam kadro

Mücadeleyi Başkan Recep Bölükbaşı ile birlikte, Hasan Gülayan, Mustafa Orhan, Ali Turan, Osman Malakçı, Halil Özyürek, Necmettin Kocaman ve Kemal Güler tribünden izledi.

Traore’ler buluştu!

Bursaspor’un, Borussia Mönchengladbach ile oynadığı hazırlık maçında ilginç bir karşılaşma yaşandı. Yeşil beyazlıların tecrübeli oyuncusu Bakaye Traore’nin Borussia Mönchengladbach’da oynayan İbrahima Traore’nin kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Teksas Avrupa iş başında

Yeşil beyazlı taraftarlar önce sabah antrenmanına geldiler, ardından da Herne’de takımlarını 90 dakika desteklediler.

Yurt dışında Bursaspor’u antrenmanlarda dahi yalnız bırakmayan Teksas Avrupa grubu üyeleri dünkü maçta da yerlerini aldılar. Yeşil beyazlı taraftarlar dünkü maç öncesi sabah yapılan antrenmana da gelerek takıma moral verdiler. Teksas Avrupa üyeleri antrenman sonrasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte “Yeşil beyaz, şampiyon Bursa” diye karşılıklı tezahüratlar yapıp toplu fotoğraf çektirdiler. Yaklaşık 500 kişiyle takımlarını destekleyen yeşil beyazlı taraftarlar Herne stadında şiddetli yağmurun yağması nedeniyle 2 gruba ayrılmak zorunda kaldılar. Yağmur nedeniyle bir grup kapalı tribüne geçerken diğer grup ise açık kalede yağmura aldırış etmeden 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X