Yorgunum dostlar!

Kendisi gibi oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk’le alışverişe çıkan Özge Özpirinçci, uzun süren mağaza turu sonrası yorgun düşünce kendini sokağın ortasına bıraktı.

Yorgunum dostlar!

Başrolünü oynadığı ‘Aşk Yeniden’ dizisiyle dikkat çeken Özge Özpirinçci, önceki akşam sevgilisi Burak Yamantürk’le alışverişe çıktı. Yoğun geçen dizi çekimleri nedeniyle zaten yorgun olan Özpirinçci’nin uzun süren mağaza turu sonrası adım atacak hali kalmadı. Çareyi sokak ortasında bir duvar dibine oturup soluklanmakta bulan güzel oyuncu, meraklı bakışlara aldırmadan dinlenmeye çalıştı.

HURDACILARLA SOHBET ETTİ

Sokakta o halde otururken paparazziler tarafından görüntülendiğinin bile farkına varamayan Özge Özpirinçci’nin sürpriz misafirleri de vardı. Her gün çöp topladıkları sokakta ünlü oyuncuyu o halde gören hurdacı çocuklar, Özpirinçci’nin yanına gitti. Çocuklarla bir süre sohbet eden güzel oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk’ün mağazadan çıkmasıyla kalkıp evinin yolunu tuttu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X