Yörük Festivali’nde Mustafa Ceceli rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1.Uluslararası Yörük Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Antalyalılara muhteşem bir konser verdi.

Yörük Festivali’nde Mustafa Ceceli rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Yörükler Derneği işbirliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Yörük Festivali ve 22. Yörük Şöleni’nde, Türk-Pop müziğinin güçlü ismi Mustafa Ceceli rüzgarı esti. İlk kez Senfoni Orkestrası ile birlikte sahneye çıkan Ceceli, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı. En güzel şarkılarını Antalyalılar için söyleyen ünlü sanatçı, hayranlarıyla bol bol özçekim yaptı. Antalyalılar, hep bir ağızdan Mustafa Ceceli’nin şarkılarını söylerken, bir yandan da ritimlere eşlik edip dans etti. Yörükler Derneği Kadın Kolları’nın Yörük kemeri takdim ettiği Ceceli yöresel türküler söyledi.Sahne performansı büyük beğeni toplayan ve hayranları tarafından sık sık alkışlanan Mustafa Ceceli’nin piyano, bateri, org, gitar ve darbuka şovu izleyenleri büyüledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Mustafa Ceceli’ye çiçek takdim etti. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Ceceli, kendisini Antalyalılarla buluşturan Menderes Türel’e teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X