Yörük Türkmenleri’nden Mustafa Dündar’a ziyaret

Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri Genel Başkanı Dinçer Akyel ve yönetim kurulu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Yörük Türkmenleri’nden Mustafa Dündar’a ziyaret

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Dinçer Akyel derneklerinin faaliyetleri hakkında Başkan Dündar’a bilgi verdi. Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri’nin özverili çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Milli birlik ve bütünlük konusunda yörükler, bu milletin özünde vardır. Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizi de bu anlayışla gerçekleştirmeniz güzel bir şey. Bursa, kurucu bir şehir, Osmanlıyı kuran şehir. Fetihten itibaren de hep göç alıyor. Bursa, aynı zamanda göçmenleri de kucaklayan bir şehir. Şehrimiz, bu özelliğiyle 3 kıtaya giden imparatorluğa öncülük yapmıştır. Bizim de bu kucaklamayı devam ettirmemiz lazım. Etkinliklerimizde birlik ve beraberlik içinde olarak hep birlikte şehrimize sahip çıkıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla, kazandırdığımız marka eserlerle güzel şehrimiz daha iyi bir noktaya gidiyor. Geleneklerimizin yaşaması lazım. Sizleri bu konudaki hassas çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri Genel Başkanı Dinçer Akyel de kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X