Yozgatlılar Arabaşı Gecesi’nde buluştu

Bursa Yozgatlılar Derneğinin bu yıl 3.’sünü düzenlediği Arabaşı Gecesi büyük ilgi gördü.

Yozgatlılar Arabaşı Gecesi’nde buluştu

Geceye AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili  Abdülkadir Karlık, BESOB Başkanı Arif Tak, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve çok sayıda Yozgatlı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Aslan, kendilerini bu gecede yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, “ Zorlu bir mücadeleden sonra derneğimizi, ayakları üzerinde duran, ihtiyaç sahibi olan onlarca aileye gıda,yakacak,eğitim masraflarını karşılayabilecekleri yardımları yapabilir duruma getirdik. Derneğimiz geçmişte hangi misyonu üstlendi ise aynı aşk ve heyacanla gelecektede devam edecektir“ dedi.

Arabaşı yeme yarışması düzenlenen gecede 1. olan Muhammed Gül’e çeyrek altın verilirken ilk 4’e giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X