Yüksekova’da 1 sivil öldü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde güvenlik güçleri, hendekleri kapatıp, barikatları kaldırmak için bir mahelleye operasyon yaptı.

Yüksekova’da 1 sivil öldü

Özel Harekat polisleri ve askeri birlikler, zırhlı araçlar ve kepçelerle İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Esentepe Mahallesi’ne saat 14.00 sıralarında operasyon başlattı. Asker ve polisin mahalleye girişi sonrası yoğun bir şekilde silah ve patlama sesleri duyuldu. Mahalledeki operasyonun sürdüğü belirtildi.

 

OPERASYON SIRASINDA KARGO ARACINA KURŞUN İSABET ETTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Esenyurt Mahallesi’nde, operasyon sırasında açılan ateş sonucu kargo aracında bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, ilçenin İpekyolu Caddesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinden itibaren Esenyurt Mahallesi’nde polis tarafından barikatları kaldırmak için başlatılan operasyon sırasında açılan ateş sonucu kurşunlar yoldan geçmekte olan özel bir kargo firmasının aracına isabet etti. Olayda araç sürücüsü Ferhat Gülseven ile yanında bulunan İlhan Engin yaralandı. Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan İlhan Engin’in, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Ferhat Gülseven’in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X