Yüksekova’da 3 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığından, 19.08-19.20 saatleri arasında Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Yüksekova Kelyani Tepe bölgesinde yapılan hava taarruzunda, ilk tespitlere göre 3 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yüksekova’da 3 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün 19.08-19.20 saatleri arasında, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Kelyani Tepe bölgesinde, Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklarla hava taarruzu gerçekleştirildiği belirtildi.

Mağara imha edildi

Bölgedeki bir silah mevzisi ve yaşam alanı olarak kullanılan bir mağaranın imha edildiği taarruzda, ilk tespitlere göre, 3 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

İkinci Komando Tugay Komutanlığı unsurlarınca, Yüksekova Buzul dağları Kelyani Tepe bölgesinde yürütülen operasyonda terör örgütü üyeleriyle saat 06.30’da sağlanan ilk temasta 2, sonrasında ise 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, operasyonların sürdüğü, şu ana kadar 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X