Yumrukla köpekbalığından kurtuldu

Avustralya polisi bir sörfçünün New South Wales açıklarında bir köpekbalığını yumruklayarak, saldırıdan kurtulduğunu açıkladı.

Yumrukla köpekbalığından kurtuldu

52 yaşındaki Craig Ison, Cuma Evans Head açıklarında meydana gelen saldırı sırasında bacak ve kolundan yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde üç kez dünya şampiyonu olan Avustralyalı sörfçü Mick Fanning, Güney Afrika’daki bir yarışma sırasında bir köpekbalığını yumrukladıktan sonra saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Craig Ison ise saldırının ardından sahile yüzdü ve yoldan geçen bir kişi bacağındaki yaraları sardı.

Köpekbalığı tehlikesi

Evans Head’deki Riverfront Kiosk yöneticisi Bart Easdown ABC televizyonuna verdiği demeçte, bölge halkının köpekbalıklarını izlemek için insansız hava aracı kullanmayı düşündüklerini söyledi.

Eastdown “Herkes bölgede çok sayıda köpekbalığı olduğunun farkında. Ne insanların ne de köpekbalıklarının herhangi bir zarar görmesini istemiyoruz” dedi.

Bu ayın başlarında büyük bir beyaz köpekbalığı, Ballina yakınında 32 yaşındaki Matt Lee’yi her iki ayağından ısırdı; Lee saldırıdan sonra ameliyat edildi.

Şubat ayında da 41 yaşındaki Japon turist Tadashi Nakahara Ballina Shelly Plajı’nda bir köpekbalığı tarafından öldürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X