Yunan komutandan Kardak manzaralı fotoğraf

Yunanistan’daki internet siteleri Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alkiviadis Stefanis’nin, Kardak Kayalıkları manzaralı fotoğrafını yayınladı.

Yunan komutandan Kardak manzaralı fotoğraf

Yunan sitelerindeki haberlere göre Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alkiviadis Stefanis, geçen perşembe günü Ege Denizi’ndeki Kalolimnos Adası’ndaki askeri birliği ziyaret etti.

Korgeneral Stefanis’in ziyaretinden fotoğraflar  bugün yayınlandı. www.kosnews24.gr’nin haberine göre; yaklaşık 90 Yunan askerinin bulunduğu birlikteki denetlemelerden sonra Korgeneral Stefanis’in, adada gecelediği de duyuruldu. Korgeneral Stefanis’in, arka planda Turgutreis ve Kardak Kayalıkları görünen fotoğrafı da internet sitesinde yayınlandı.

Korgeneral Stefanis’in bölgede olduğu saatlerde, Yunan sahil güvenlik botlarının Kardak’a iki mil mesafedeki Kalalimnos Adası etrafında güvenlik önlemi aldığı, Yunan askeri helikopterlerinin kendi sınırları içerisinde uçtuğu fotoğraflar da Yunan Genelkurmay Başkanlığı’na ait sitede yayınlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X