Yunus Baydar Aday Adaylığını Açıkladı

25. Dönem Ak Parti Ardahan Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar 26. Dönem için tekrar aday olacağını açıkladı. 7 haziran seçimlerin Ak…

Yunus Baydar Aday Adaylığını Açıkladı

25. Dönem Ak Parti Ardahan Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar 26. Dönem için tekrar aday olacağını açıkladı. 7 haziran seçimlerin Ak Parti’den ikinci sıra aday olan ve seçim bölgesinde yürütmüş olduğu etkin çalışmalarla partisine önemli ölçüde katkı sunan Vet. Hekim Yunus Baydar Adaylık başvurusunu Ak Parti Ardahan İl Başkanlığına 02 veya 03 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştireceğini beyan etti. Ardahan İl Genel Meclis Üyeliği , Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı ve Damızlık Birlik Başkanlığı gibi bir çok siyasi ve toplumsal görevlerde bulunan Baydar 1 Kasım seçimlerinde, STK’lar ve parti tabanından gelen çağrıya kulak vererek tekrar aday olmak konusunda böyle bir karar aldığını belirtti. Baydar yapmış olduğu açıklamada “ 7 Haziran seçimlerinde ekibimizle birlikte özellikle kuzey bölgelerinde yürütmüş olduğumuz çalışmalarda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Seçim sonuçları Partimiz açısından başarısız gibi gözükse de özellikle kürt vatandaşlarımızın yaşadığı bölgelerde terör örgütünün baskısı sonucu oylarımızda kayıplar yaşadık. O bölgede yaşayan vatandaşlarımızın özgür iradeleri ile oy kullanması, kendilerini sözde barış elçisi ilan eden partinin yasa dışı uzantısı tarafından engellendi. Ancak 1 kasımda yapılacak olan erken seçimlerde orada yaşayan vatandaşlarımızın yaşamış oldukları mağduriyete ve özgürlük haklarının ihlaline devletimiz kesinle müsaade etmeyecektir. 7 Hazirandan sonra partimizin koalisyon tekliflerine rağmen, diğer partilerin uzlaşmasız tavırları yeniden seçimi gerektirdi. 7 Haziran sonrası gösterdi ki ülkemizin tek partili hükumete, yani yeniden AK Partiye ihtiyacı var. Görüldü ki istikrarın sürmesi, Ülkemizin büyümesi, huzurun sağlanması için yeniden AK Parti iktidarı gerekmektedir. Ülkemizde son bir aydır tırmanan terör saldırıları ve onların saldırlarını meşrulaştırmaya çalışan bazı basın-yayın organları, paralel yapı çeteleri ve hatta bazı siyasi partiler bunun faturasını partimize yıkmaya çalışıyorlar. Ancak aklı selim tüm Türk halkı olup biteni de, yazılıp çizilenleri de görüyor. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi devletimizin terör örgütü PKK ve onun besleyen ve destekleyenlerle mücadelesi sürecektir. Bir kasım günü yapılacak erken seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önem arz etmektedir. Ben inanıyorum ki bu halk yeniden emaneti olan iktidarı AK Partiye verecektir. Ben de özellikle Ardahan’daki parti tabanımız ve STK’lardan gelen yoğun istek ve baskı üzerine 1 kasımda yapılacak olan erken seçimlerde aday adayı olmaya karar verdim. Amacımız ilimize hizmet etmek. Nasip olur da bu görev bize verilirse bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. 1 Kasım erken seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, partimizden aday adayı olan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X