Yunus Emre Oratoryosu Büyük Beğeni Topladı

Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında “Yunus Emre Türküleri” konseri Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlendi. Yunus Emre…

Yunus Emre Oratoryosu Büyük Beğeni Topladı

Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında “Yunus Emre Türküleri” konseri Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlendi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay ve eşi Mürvvet İnsel Günay, Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Dilaver Atay, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyesi Cahide Tetik ile çok sayıda davetli katıldı. Şef Ferdi Cansız yönetiminde sahne alan koro ve solistler Yunus Emre’nin eserlerini ve hayatını konu eden türküleri seslendirdi. Dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan konser sonunda Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay ve Odunpazarı Başkan Vekili Dilaver Atay, verdikleri güzel konser için Şef Ferdi Cansız ve solistlere teşekkür ederek çiçek verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X