Yunuseli yolu Dereçavuş’a uzatılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli yolunun Dereçavuş’a uzatılması yönündeki çalışmaları denetledi.

Yunuseli yolu Dereçavuş’a uzatılıyor

Trafiği rahatlatma yönündeki hamlelere devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan birinin de şu anda çalışmaları devam eden Yunuseli Kanalı’nın iki tarafındaki kara yolu olduğunu ifade etti.

Yunuseli merkezine kadar gelen yolun uzatılacağını ve 3 kilometrelik mesafedeki Dereçavuş’a bağlanacağını söyleyen Başkan Altepe, inşaatın tamamlanmasının ardından Yunuseli merkezi kullanılmadan doğrudan kanal yoluyla Mudanya, Kurşunlu ve Yalova istikametlerine yolculuk yapılabileceğini vurguladı.

İnşaat çalışmaları süren Yunuseli yolunun Armutköy ve Yeniceaabat’tan yapılacak bağlantılarla ovadaki trafiği önemli ölçüde rahatlatacağını ifade eden Başkan Altepe, “Böylece İstanbul ile Mudanya yolları yeni bir alternatif yola daha kavuşmuş olacak. Yunuseli semt merkezinin kullanma mecburiyeti ortadan kalkacak. Bu yolumuz inşallah mayıs ayı içerisinde bitecek. Şimdiden Bursa halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X