Yunuseli’de trafik düzenlemesi

Yunuseli yolu Fuat Kuşçuoğlu Caddesi güzergahında yapım çalışmaları devam eden Yunuseli Bulvarı bölünmüş yol çalışmalarında Mutlular Mehmet Akif Mahallesi kesimindeki yeni yapılan köprülerinin yol bağlantıları yapım çalışmaları 22 Mart Çarşamba günü başlı

Yunuseli’de trafik düzenlemesi

Çalışmalar kapsamında Yakın Çevre Yolu Avrupa Konseyi Bulvarından Yunuseli Fuat Kuşçuoğlu caddesine giriş kesimi 10 gün süreyle araç trafiğe kapatılacak. Yakın Çevre Yolundan Yunuseli ve Hürriyet mahallesine gidecek araç trafiği Acemler Kavşağına yönlendirilerek İzmir yolu Soğukkuyu Caddesi bağlantısını kullanarak Hürriyet ve Yunuseli Mahallesine erişim sağlanacak.

Yakın Çevre Yolu güzergahından gelerek Yunuseli Mahallesine gidecek araç trafiğinin alternatif güzergah olarak Çukurca yolu Sukaypark bağlantı yolları ile Namık Kemal Mahallesi 2.Mutlular caddesini kullanarak Yunuseli yoluna erişim sağlanabilecek.

Yunuseli yönünden gelen araç trafiğinin Çevre yoluna bağlantısı için Soğukkuyu sinyalize kavşağı kesiminde Akaryakıt istasyonu önündeki U dönüş güzergahını kullanarak Acemler Kavşağı ve Şehir Merkezi istikametine kesintisiz erişim sağlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X