Yunuselispor’dan ‘TEOG’ desteği

U14 takımındaki sporculardan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi sınavına girecek olanlara ‘Sınav Seti’ hediye edildi.

Yunuselispor’dan ‘TEOG’ desteği

Bursa’nın köklü spor kulüplerinden Yunuselispor, sportif başarılarını sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırıyor.

İlk defa mücadele ettiği U14 yaş kategorisinde ilk 2 hedefini sürdüren Yunuselispor, futbolcuların eğitim hayatıyla yakından ilgileniyor. U14 takımı futbolculardan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) Sınavı’na girecek 10 sporcusuna, İstanbul’da faaliyet gösteren İkizler Koleji’nin desteği ile Sınav Seti hediye etti.

TEMEL FELSEFE İNSAN KAZANMAK

Başlatılan altyapı hamlesiyle bir taraftan Türk futboluna yeni yetenekler sunarken, diğer taraftan da çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak olduğunu aktaran Yunuselispor Altyapı Sorumlusu Rıdvan Tümenoğlu, “Temel felsefemiz insan kazanmak. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Sporcularımız ve aileleri, kulüp yönetimiz, çocuklarımıza en iyi imkanları sunmak için birlikte çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X