Yürek yakan olay! Kamyonla çocuğunu ezdi, sinir krizi geçirdi

Düzce’nin Çilimli ilçesinde, Cüneyt Kazancı, hafriyat işi yaptığı şantiyede, kamyonuyla geri manevra yaparken 6 yaşındaki oğlu Hamza Kazancı’yı ezerek, ölümüne neden oldu. Hamza, gözyaşları arasında toprağa verilirken, geride küçük çocuk ile babasının daha önce çekilen görüntüleri kaldı.

Yürek yakan olay! Kamyonla çocuğunu ezdi, sinir krizi geçirdi

Kaza, dün, Çilimli ilçesi Ulucami Mahallesi’nde meydana geldi. Hafriyat işleri yapan şirketi bulunan Cüneyt Kazancı, bir inşaat şantiyesinde kamyonuyla geri manevra yapmak istedi. Ancak aynı anlarda babasının kullandığı kamyona doğru koşan oğlu Hamza’yı ezdi. Durumu fark eden baba, hemen oğlunu alıp, kamyonuyla hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Hamza, yolda hayatını kaybetti. Baba, sinir krizi geçirdi.

Hamza, Çilimli Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

kamyonla-cocugunu-ezdi-birlikte-cekilen-goruntuleriyurekleri-dagladi_1798_dhaphoto2

GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Baba Kazancı ile oğlunun, daha önce çekilen görüntüleri, yakınları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Videoda, birlikte seyahat eden baba ve oğlu, “Haber gelmiyor yardan” şarkısını söylüyor.

DHA / İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X