‘Yüreklerine sağlık’

Bursaspor Durmazlar’da Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin coşkusu yaşanırken, Başantrenör Şemsettin Baş, sporcularına ve taraftara teşekkür etti.

‘Yüreklerine sağlık’

Türkiye Basketbol Ligi dörtlü finalinde mücadele eden Bursaspor durmazlar, önceki gün evinde Sakarya Büyükşehir belediyespor’u mağlup ederek hem üst üste 2. galibiyetini alırken, hem de rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Atatürk Spor Salonu’nda taraftarının muhteşem desteğiyle galibiyete uzanan ve Süper Lig umudunu sürdüren yeşil beyazlılarda Başantrenör Şemsettin Baş, oyuncularının sahada müthiş bir mücadele verdiğini belirtti.

İSTERSEK YAPARIZ

Oyuncularının kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptığının altını çizen deneyimli antrenör şunları söyledi: “Karşımızdaki takım şaka değil bizden 5 kat fazla bütçeli. Süper Lig ve A Milli takım tecrübesi olan bir sürü oyuncusu var. Hep söyledim. İstersek,  yüreğimizi ortaya koyarsak, taraftarımız da bizi bu şekilde desteklerse biz her zaman en güçlü rakiplere karşı maçın içinde kalacağı demiştik. Maçın sonunda kazanır veya kaybedersin önemli değil. Önemli olan maçın içinde kalmak. İlk senemizde bunu yapmak büyük başarıydı.”

2 MAÇIMIZ DAHA VAR

“Daha hiçbir şey olmadı. Oynanmamış iki tane maç var. Biz geçen sene Isparta’dan 3’te 1 ile dönmüştük. Sonra 3’de 3 yapmıştık. Neyin ne olacağı belli değil. Dörtlü finalde herkes herkesi yenebilir. Sadece demoralize olmamak lazım. Burada kaybettiğimiz maçı seyircisiz oynadık. Boş sahada oynamak bizim alışmadığımız bir durumda. Gönül isterdi ki o maçı taraftarımız ile oynamalıydık. Taraftarımız bizi çok güzel itti. Çocuklarımızın ellerine, yüreklerine sağlık. Bu galibiyeti hak ettiler. Kalan 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X