‘Yurtdışından ödüller alan tek belediyeyiz’

Yeşil Lions Kulübü, 2016-2017 Hizmet Dönemi Eylül Ayı Toplantısı’nda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i konuk etti. Yeşil Lions Kulübü 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Mahmut Demiröz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya kulüp üyelerinin yanı sı

‘Yurtdışından ödüller alan tek belediyeyiz’

Yeşil Lions Kulübü’nün davetinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Bozbey, sadece kendisinin değil tüm çalışma arkadaşlarının Nilüferliler için büyük bir mücadele örneği gösterdiğini söyledi. 

Bozbey, “Göreve geldiğimizde bir hedef belirlemiştik. Bu kent önce Türkiye’de sonra Avrupa’da çok önemli bir yere sahip olacaksa, önce insan ilkesiyle eğitim, bilim, kültür-sanat ve spor kenti olmalıydık. Bunlar doğrultusunda 4 dönemdir Nilüferliler’in hizmetindeyiz.  Cumhuriyet tarihinde yurtdışından ödüller alan ilk belediye biziz ve halen bizden başka alan da yoktur. En son 2012 yılında Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın (EFQM) Mükemmellik Modeli uygulamasında Vatandaşa Değer Katma konusunda başarı ödülünü alarak Türkiye’ye getirdik.  

Birçok projeye Nilüferliler için imzamızı attık. Balat Atatürk Ormanı’nda ikincisini gerçekleştirdiğimiz Nilüfer Müzik Festivali çok beğenildi. Türkiye’nin birçok yerinden katılımın gerçekleştiği Festivalde gençlerimiz barış içerisinde eğlendi. Her yerde konuşulan festivalimiz için arkadaşlarımız inanılmaz bir çaba sarf ederek bu programın en iyi şekilde yaşanılmasını sağladılar. Hepsine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X