Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ Bursa’da ilk kez sahnelenecek

Alman, Rus ve Türk sanatçılardan oluşan 75 kişilik dev ekip, 1 Kasım’da Merinos’ta barış ezgileriyle buluşacak

Alman, Rus ve Türk sanatçılardan oluşan 75 kişilik dev ekip,

1 Kasım 2025 Cumartesi akşamı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu, “Yurtta Barış, Dünyada Barış” konserine ev sahipliği yapacak.

Bursa’da ilk kez düzenlenecek etkinlik, daha önce İzmir’de üç kez büyük ilgi gören uluslararası projenin yeni durağı olacak.

Konserde, Alman, Rus ve Türk sanatçılardan oluşan 75 kişilik dev bir müzik ve dans grubu sahne alacak. Program boyunca Türk halk müziğinden Alman polka ritimlerine, Rus balalayka ezgilerinden Balkan tınılarına uzanan çok kültürlü bir repertuvar seslendirilecek.

50987a43 d6d3 4f31 93f3 12228aae2bbe

Gelirin tamamı, 2021-2024 yılları arasında yanan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılması için bağışlanacak.

Halka açık ve ücretsiz olan konser, 20.30’da başlayacak. Kapılar 19.30’da açılacak. Yer sınırlı olduğu için erken gelinmesi öneriliyor.


Avatar Seç KAPAT
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hediye tablosu
Sıradaki Haber Bahçeli’nin hediyesi Uraz Kaygılaroğlu’na ulaştı