Yürüyemediği için kendi imkanlarıyla kurduğu düzenek, yaşlı adamın sonunu getirdi

Denizli’de bacakları rahatsız olduğu için merdiven çıkamayan 74 yaşındaki adam, kendi imkanlarıyla evinin balkona asansör düzeneği yaptı. Halata bağladığı sepete bindiği sırada kancanın kopmasıyla yüksekten düşen yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yürüyemediği için kendi imkanlarıyla kurduğu düzenek, yaşlı adamın sonunu getirdi

Bacaklarından rahatsız olması nedeniyle merdiven çıkmakta zorlanan 76 yaşındaki Nizamettin Güner, kendi olanaklarıyla 3. kattaki evinin balkonuna motorlu asansör düzeneği yaptı. Halata bağladığı sepete binerek evine çıkmaya çalışan Güner, kancanın kopması sonucu yüksekten düştü.

DEFALARCA UYARMIŞLAR

Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güner, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Güner’in damadı Hüseyin Özmen, kayınpederini kendi yaptığı asansörü kullanmaması için sürekli uyardığını belirterek, “Kendisine ve kurduğu vince güveniyordu. Onu sürekli uyarıyorduk. Maalesef halatın bağlı olduğu kanca kopmuş. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz” diye konuştu.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X