‘Yürüyüşümüz saat kadranında saniye ibresi kadar hızlanacak’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, yürüyüşlerinin saat kadranında saniye ibresi kadar hızlanacağını ve katlanarak hedefe varacaklarını söyledi.

‘Yürüyüşümüz saat kadranında saniye ibresi kadar hızlanacak’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlenen MHP İstanbul mitinginde yaptığı konuşmada, alandaki kalabalığın düşmanları çatlatıp dostları güldürdüğünü söyledi. 

Bahçeli, yürümeleri halinde önlerinde kimsenin duramayacağını, karşılarına kimsenin çıkamayacağını ifade ederek, “Yürüyüşümüz saat kadranında saniye ibresi kadar hızlanacak, katlanarak hedefe varacak. Yürü ey Türkiyem, yeni bir kurtuluşun doğum günü 7 Haziran” dedi.

“46 yıldır zulme diz çökmedik”

Bahçeli, MHP’nin doğru yolundan, emin yürüyüşünden taviz vermediğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“46 yıldır zulme ortak olmadık, zulme diz çökmedik, kula kulluk etmedik, nefsimize yenilmedik, tutsaklığa ‘eyvallah’ demedik, Allah’ın huzurundan başka hiçbir yerde de eğilmedik. Dava arkadaşlarımızın yakasına idam hükmü iliştirildiğinde bile korku nedir tanımadık. Zindanlarda çürümeye terk ettiklerinde yorulacağımızı düşündüler, fakat Yusufiyeli olacağımızı hiç hesaba katmadılar. Cuntacılar bir yandan, teröristler diğer yandan, işbirlikçiler bir taraftan, vatan düşmanları diğer taraftan kaynağımızı kurutmaya çalıştılar ama başaramadılar. Çok şükür budandıkça büyüdük, vuruldukça çoğaldık, düştükçe doğrulduk, şehit verdikçe yükseldik, yükseldikçe durmadık, yürüdük.” 

“Gün, MHP’de buluşma günüdür”

Bahçeli, hak ettikleri sonucu almayı istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Artık gün birleşme günüdür. Gün kucaklaşma günüdür. Gün, MHP’de buluşma günüdür. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Biz her insanımızı büyük Türk milletinin saygıdeğer bir evladı olarak görürüz. Laik olanını, dindarını, Alevisini, Sünnisini, Doğulusunu, Batılısını, Güneylisini, Kuzeylisini herkesi kucaklamaya hazırız. Ayrılıkta hayır yoktur.”

“MHP iktidarında hiç kimse kazanımlarından mahrum olmayacak”

Devlet Bahçeli, MHP’yi “istikrar ve güvenliğin sembolü” olarak tanımlayarak, MHP iktidarında hiç kimsenin kazanımlarından mahrum edilmeyeceğini, hiç kimsenin gördüğünden geri bırakılmayacağını, “tutan el, dokunan vicdan” olacaklarını söyledi.

“Ne olacağım, nasıl kurtulacağım diye soran her İstanbullu’nun yanında duracağız. Müzminleşen, kemikleşen yoksulluğu def edeceğiz, kökünü kazıyacağız. Herkesin sorununa kafa yoracağız. Büyük Türk milletini şaha kaldıracağız” diyen Bahçeli, Türkiye’yi zirveye ve küresel güç mevkisine çıkaracaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X