Yusuf Ziya Odabaş, Başkan Tekin’i Ziyaret Etti

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı iken Türk Metal Sendikası’nin olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Yusuf Ziya Odab…

Yusuf Ziya Odabaş, Başkan Tekin’i Ziyaret Etti

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı iken Türk Metal Sendikası’nin olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Yusuf Ziya Odabaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti. Türk Metal Sendikasi Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Yusuf Ziya Odabaş, görev yaptığı sürede, hem Erdemir işçisinin, hem de bölgemiz işçi sınıfının haklarının korunması ve geliştirilmesine, bunun yanında bölgemizin gelişimi ve kalkınmasına önemli katkılarda bulundu. Kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ve teşekkür ediyorum. Kendisinin bu çalışmalarının karşılığında Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesi, Ereğli, Alaplı ve bölgemiz adına hepimizi mutlu etmiştir. Şimdiden, yeni görevinin kendisine ve ülkemiz işçi sınıfına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni görevini de en iyi şekilde yerine getireceğinden ve daha üst görevlere seçileceğinden kuşkumuz yoktur. Ben kendisine, bölgemize verdiği hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görevinin başarılarla dolu olmasını ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca, Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı görevine getirilen Sayın Metin Ercan’ı da tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş da, bunun bir “veda” ziyareti olmadığını belirterek, “Kdz. Ereğli’ye, Alaplı’ya, Zonguldak’a veda etmiyoruz. Yine sizlerle beraberiz ve inşallah sık sık görüşeceğiz. Ben de Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, herkesin takdirini kazanan başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu. Ziyarette, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X