‘Yuva yıkan kadın gibi oldum’

Murat Boz ve iki bayanla eğlenen, bu durumun basına yansımasıyla da ünlü popçuyla sevgilisi Aslı Enver’in ayrılığına neden olduğu iddia edilen Eser Yenenler, konu hakkında ilk kez konuştu.

‘Yuva yıkan kadın gibi oldum’

O GECE KİMSE KİMSEYİ ALDATMADI

Murat Boz, Eser Yenenler’le katıldığı partide Nihal ve Bahar Candan’la yakınlaşmış bu geceden sonra Aslı Enver’den ayrıldığı iddia edilmişti. Konu hakkında ilk kez açıklama yapan Yenenler, ‘Bu yaştan sonra yuva yıkan kadın gibi oldum. O gece kimse kimseyi aldatmadı, söylendiği gibi 5 değil, 15 kişiydik. Yuva yıkacak olsam en yakınımdan başlardım. Mesela İbrahim Büyükak evlenmek üzere, Oğuzhan Koç ikinci yılını devirdi’ dedi. 

MURAT’A DEĞİL JUSTİN’E AŞIĞIM

O gece Eser Yenenler ve Murat Boz’la kaçamak yaptıkları konuşulan Candan kardeşlerden Bahar, bir magazin programında kendini savundu. İddiaları yalanlayan Bahar Candan, ‘Hiç bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. 18 yaşındayım, lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verin. Murat Boz’la Eser Yenenler, ablamın bile abileri sayılır. Söylenenler doğru değil. Ben küçüğüm ve Justin Bieber’a aşığım’ diye konuştu.

HER ŞEY ABARTI VE KURGU

Önceki akşam trafikte görüntülenen Murat Boz, Aslı Enver’le ayrılmadıklarını söyledi. Boz, ‘İddialar ve haberler asılsız. Evimiz, yerimiz belli. Her şey abartı ve kurgu’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X