Yuvacık Diş Hastanesi Yolu Yapıldı

Başiskele’de bulunan KOÜ Yuvacık Diş Hastanesi’ne giden yol 12 metre genişliğinde modern bir bulvar haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, k…

Yuvacık Diş Hastanesi Yolu Yapıldı

Başiskele’de bulunan KOÜ Yuvacık Diş Hastanesi’ne giden yol 12 metre genişliğinde modern bir bulvar haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolları modern hale getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Başiskele Yuvacık bölgesinde yer alan Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Diş Hastanesi’ne giden yol, modern hale getirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kocaeli’deki yolları daha ulaşılabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yuvacık Diş Hastanesi yolu olarak nitelendirilen bin 900 metrelik yol da ekipler tarafından modern bir bulvar haline getirildi. Aynı zamanda dolmuş güzergahı olan yola 2 bin 800 ton asfalt döküldü. Vatandaşların sıklıkla kullandığı yol yapılan çalışmalar ile 12 metre genişliğine kavuşturuldu. Söz konusu yola çizgi ve tabelalar yerleştirilerek Kocaeli’nin hizmetine sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X