Yuvam Güvende’ye ilgi büyük

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ’nin, ‘Yuvam Güvende’ adlı kampanyası ile serbest tüketici grubundaki müşterilerine verdiği ferdi kaza sigortası ve asistanlık hizmetlerine ilgi giderek artıyor.

Yuvam Güvende’ye ilgi büyük

Şirketin Genel Müdürü Ali Erman Aytac, dün Divan Otel’de düzenlediği basın toplantısında, 3 aydır deneme sürecinde oldukları hizmetten şimdiye kadar 2 bin 500 müşterinin yararlandığını vurguladı. İlk yıl içinde 10 bin müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Aytac, kampanyaya dahil olmak isteyenlerin çağrı merkezi ve internet üzerinden form doldurup sisteme üye olmaları gerektiğini belirtti.

ÇİLİNGİRDEN AMBULANSA

Üye olan her müşteriye özel kart hazırlandığını dile getiren Aytac, şöyle devam etti:

“Müşterilerimizin evlerinde elektrik tesisatı ile ilgili bir problem olduğunda bunları ücretsiz karşılayacağız. Abonelerimizin vefatı veya sakatlığı durumunda, 1 yıl boyunca aylık 500 TL’ye kadar elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturaları ödeniyor. Sağlık problemi nedeniyle ambulans ihtiyacı olduğunda yılda 3 kez bu hizmet sunuluyor. Ayrıca abonelerimiz konutlarının anahtarlarını unuturlarsa çilingir hizmeti; evlerinin camı kırılırsa, elektrik ve su tesisatında sorunlarla karşılaşırsa bunların da masrafları yine yılda üç kez hiçbir ücret ödemen karşılanıyor. Tüm bu hizmetler için her bir olay için sigorta limitimiz 150 dolardır.”

Toplantı, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ ve AIG Sigorta AŞ yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X