Yuvaya geri döndü

İnegölspor’da 2.Serhat Güller dönemi dün resmen başladı. 2006-2007 sezonunda da bordo beyazlı kulüpte görev yapan genç teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalanırken, hedef geçen sezon kıl payı kaçan PTT 1.Lig olarak belirlendi.

Yuvaya geri döndü

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig’de yeni sezon öncesi hedefi PTT 1.Lig olarak belirleyen İnegölspor’da Şaban Yıldırım’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Serhat Güller getirildi. Külüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ile Başkan Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kendisini 2 yıllığına bordo beyazlı kulübe bağlayan imzayı attıktan sonra konuşan Güller, ‘Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak güzel günler yaşadığım İnegölspor’a yeniden dönmek beni oldukça heyecanladırdı’ dedi. 

Ayrıca Serhat Güller’in yardımcılıklarını Alper Ediz, Özgür Şahin ve Cengiz Alp, kaleci antrenörlüğünü ise Mustafa Gedik’in yapacağı açıklandı.

 

Hocaya inanıyoruz

Serhat Güller ile anlaşılmasıyla Teknik Direktör sorununu çözen Başkan Eşref Güç, yeni hocasına güveninin sonsuz olduğunu söyledi.

Güç, ‘Gerek futbolculuğu gerekse teknik direktör olarak Türk futboluna başarıyla hizmet eden bir isimle anlaştık. 2006-2007 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan ve İnegölspor’u Türkiye Kupası’nda guruplara kalmasını sağlayarak büyük bir heyecan yaşatan hocamızın şimdi ise bizi PTT 1. Lig’e taşıyacağına inanıyoruz. Serhat Güller’in hedeflerimiz doğrultusunda kesinlikle en doğru isim’ dedi.

Onursal Başkan Alinur Aktaş ise, ‘Serhat Güller’in yapımızı bilmesi çok önemli. Gelecek sezonun planlamasını iyi yaparak, İnegölspor’u bir üst lige taşıyacaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X