Yüz nakli olan Sert işyeri açtı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 4 yıl önce yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, eşiyle birlikte İnegöl’de kafe açtı.

Yüz nakli olan Sert işyeri açtı

ABDULLAH TANIŞ

 

Recep Sert’in eşinin adını verdiği Mimar Sinan Bulvarı’ndaki Esma Waffle kafenin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Recep Sert’in eşi Esma Sert, “Eşimle zor süreçler geçirdik. Ama çok şükür Allah’a, bugünleri bize nasip etti. Hayalimizde böyle bir kafe açmak vardı. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Recep Sert ise, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Güzel bir hayat yaşıyoruz. herşey istediğimiz gibi gidiyor” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Bizde çok güzel bir söz vardır. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar da paylaştıkça azalır. Recep bizim için çok özel bir insan. Yaklaşık 4 yıllık süreçte tüm Türkiye onu takip ediyor. Tıp dünyası onu takip ediyor. Recep’e destek veren, yanında olan eşi Esma Sert’i yürekten kutluyorum. Bereketli helal kazançlar diliyorum. Sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X