Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 

Divan’a konuşan 2. Başkan Konuralp Yeşil, transfer yasağıyla ilgili konuştu.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 

Son noktaya geldiklerini ifade eden Yeşil ‘Bizim şuan kamu alacakları dışında sıkıntımız yok. 40 dosya vardı. Herkesle tek tek görüştük. Kolaylık sağlayan da oldu, sağlamayan da’diye konuştu. 

Bursaspor Olağan Divan Kurulu toplantısı dün Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapıldı. Başkan Mesut Mestan’ın Ankara’da olmasından dolayı katılmadığı Divan toplantısında 2.Başkan Konuralp Yeşil, transfer tahtasıyla ilgili açıklama yaptı. ‘Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik’ diyen Yeşil ‘Son noktaya geldik. Başkanımız bu sebepten dolayı gelemedi.’ diye konuştu. 

PAZARLIK YAPTIK

Konuralp Yeşil şöyle konuştu:’Bu konu birkaç boyutlu. FIFA kısmı var, TFF kısmı var, kamu boyutu var. Transfer bir yıldır kapalı. Şu an kamu alacakları dışında önümüzde çok önemli bir engel kalmadı. Başkanımız kamuya olan borç nedeniyle acil olarak Ankara’ya gitmek durumunda kaldı. Önümüzde 40 dosya vardı. Kulüpler, menajerler, oyuncular ve avukatlarla tek tek görüştük. Tek tek pazarlık yaptık.’

42 SÖZLEŞME YAPILMIŞ

‘Sağ olsunlar anlayışla yaklaşanlar da oldu. Uzlaşmaya yaklaşmayanlar da. Belli bir noktaya geldi. Bundan sonra bir de FIFA’dan gelmesi muhtemel 3 dönem yasak konusu var. 42 sözleşme yapılmış. Hepsiyle görüşüyoruz. Vadelerin dolmasına az süre kaldı. O konuda da gerekli çalışmayı yapıyoruz. Biz de müjdeli haberi vermeyi çok istiyoruz’

Cevap verseydim olay çıkardı

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç açılış konuşmasında önemli noktalara değindi. Sevinç, “Bursaspor kimsenin egosunun tatmin ettiği bir yer değildir. Yönetim Kurulu’nun iyi niyetli çabalarını görüyoruz. Ama iyi niyet de bir yere kadardır.” dedi. İdris Sevinç ayrıca sportif direktör Selçuk Erdoğan’ı da Vakıfköy’ün geçmişine yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı eleştirdi. Sevinç, son kongrede kendisine yönelik açıklamada bulunan eski yönetici Hakan Dinçtürk’e de genel kurulda büyük bir olayın yaşanmaması adına yanıt vermediğini söyledi. İdris Sevinç, “O gün konuşsaydım Türkiye’ye yansıyacak olaylar yaşanırdı. O arkadaşımız zamanında Bursaspor kulübüne haciz yaptırmış ve kulübün bilgisayarlarını haczetmiştir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X