Yüzme Okulunu Bitirenlere Sertifikaları Verildi

Şehitkamil Belediyesi, Alleben Yüzme havuzunda yaz dönemi yüzme spor okulunda birinci dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını Başkan R…

Yüzme Okulunu Bitirenlere Sertifikaları Verildi

Şehitkamil Belediyesi, Alleben Yüzme havuzunda yaz dönemi yüzme spor okulunda birinci dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu verdi. Alleben 1 ve 2 yüzme havuzlarında 12 farklı yaş grubuna yönelik yapılan yaz dönemi yüzme spor okulunda öğrencilere yüzmenin yanı sıra değerler eğitimi, beslenme eğitimleri, İngilizce eğitimi ve teorik branş eğitimleri de veriliyor. 6 ile 18 yaş aralığında değişen öğrenciler, yaz dönemi tatillerini Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu modern havuzlarda yüzme öğrenerek geçiriyor. Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 yüzme havuzunda yaz dönemi kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birinci dönemi başarıyla bitiren öğrencilere sertifikalarını verdi. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Yaz dönemi kurslarımızda yaklaşık 3 bin öğrencimiz burada yüzme eğitimi alıyor. Bunun içerisinde hiç yüzme bilmeyen çocuklarımız var. Normal şartlarda gelen öğrencilerimiz yüzmeyi bilip geliştirmek isteyenler varken, yaz dönemi kurslarımızda ise hiç yüzme bilmeyenler var. Bu çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz. Alleben 1 de yaklaşık 2 bin, Alleben 2 havuzumuzda ise bin öğrenciye yakın öğrencimiz kurslarımızdan faydalanıyor” dedi. “MİLLİ TAKIMA SPORCU GÖNDERECEK DURUMA GELDİK” Amaçlarının her zaman öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra sportif becerilerini de belirli bir seviyeye getirmek olduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Sosyal hayatta daha rahat etmeleri adına bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Yapılan bu tesisler milletimizin malı, milletimize hizmet veriyoruz. Bu tesislerimizden faydalanan öğrenci sayımız ne kadar fazla olursa o kadar mutlu oluyoruz. Amacımız her yıl biraz daha fazla kişiye ulaşmaktır. Her zaman faaliyetlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm velilerimize ve çalışma arkadaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü yüzme sporunda öğrenciyle bire bir öğrenmek gerekiyor. Verilen eğitimlerimiz belirli yaş gruplarına göre belirli aralıklarla eğitimlerimiz veriliyor. Milli takıma sporcu gönderecek hale geldik. Buradaki ilk amacımız Türkiye ve daha sonra olimpiyat şampiyonları çıkartmak ve İstiklal Marşımızı dünyanın her bir köşesinde okutmak” dedi. Başkan Fadıloğlu daha sonra sporcularla yakından ilgilenerek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X