Yüzmeye bilimsel destek

Prof. Dr. Turgay Biçer ile Prof. Dr. Aysel Pehlivan “Sporcu psikolojisi ve beslenme” konularında Bursalı antrenörler ve yüzücü velilerini bilgilendirdi.

Yüzmeye bilimsel destek

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Yüzme Federasyonu ve Turkcell’in Bursa’da ortaklaşa düzenlediği sporcu velileri ve yüzme antrenörlerine yönelik seminer büyük ilgi gördü. Osmangazi Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen seminerde Prof. Dr. Turgay Biçer ile Prof. Dr. Aysel Pehlivan, “Sporcu Psikolojisi ve Beslenme” konusunda sporcu velileri ile antrenörleri bilgilendirdi. Yaklaşık 4 saat süren seminere katılan Bursalı antrenör ve yüzücü velileri Biçer ve Pehlivan’ın bilgilendirmeleriyle aydınlandı. Yüzme İl Temsilcisi Fatih Götüren seminere katılan veliler ve antrenörlere teşekkür ederek, “Prof. Dr. Turgay Biçer ile Prof. Dr. Aysel Pehlivan hocalarımızın yaptıkları bilgilendirmelerde daha sağlıklı ve başarılı yüzücüler yetiştireceğimize inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X