Yüzmeyi Nilüfer’de öğrendiler

Minik kulaçlar sporla buluşurken, eğitimleri tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar… Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen yaz spor okulları kapsamındaki yüzme eğitimlerinin ikinci dönemine katılan 380 çocuk sertifikalarını aldı.

Yüzmeyi Nilüfer’de öğrendiler

Nilüfer’de çocukların sporla iç içe yaşamaları amacıyla düzenlenen yaz spor okullarında bu yıl da binlerce öğrenci sporla buluşuyor. Yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik ve capoeira (Savunma sanatı) branşlarında eğitimlerin verildiği Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları’nda yüzme branşının ikinci dönemi düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Konak Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanvekili Atakan Çorbacı ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Şemsi Oğuz, miniklerin heyecanına ortak oldu.

TEŞVİK EDİYORUZ

Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Atakan Çorbacı, çocukların sporla uğraşmalarını önemsediklerini belirterek, “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in büyük çabasıyla ilçemiz genelinde spor faaliyetlerine yaptığımız destek ve teşvikler artarak sürüyor. Nilüfer Belediyesi olarak her çocuğumuzun, sporun en az  bir dalı ile uğraşmasını  istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Her dönemi 10 gün süren kursta uzman eğitmenler eşliğinde yüzmeyi öğrenen 380 çocuk, sertifikalarını Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Atakan Çorbacı ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Şemsi Oğuz’un elinden aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X