Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Yüzyıllar sonra Aristo’yu düşünmek

2016 yılı doğumunun 2400. yılı dolayısıyla UNESCO tarafından “Aristoteles Yılı” ilan edilmişti. Bu amaç doğrultusunda, Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü ve Bursa Felsefe Kulübü Derneği işbirliğiyle UÜ Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 9 Aralık cuma günü saa

2016 yılı doğumunun 2400. yılı dolayısıyla UNESCO tarafından “Aristoteles Yılı”

Panele Prof. Dr. Ahmet Arslan, Prof. Dr. Hatice Nur Erkızan, Prof. Dr. Cengiz Çakmak, Prof. Dr. Kaan Ökten, Prof. Dr. Muttalip Özcan, Doç. Dr. Nazile Kalaycı, Yrd. Doç. Dr. Ömer Aygün, Öğr. Gör. Y. Gurur Sev, Arş. Gör. Saygın Günenç katılacak.

Panelin bizlere vereceği çok bilgi ve değer olduğuna işaret eden UÜ Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Kadir Çüçen, “Filozofun önemi ve uygarlığa katkısının anlamı ve rolü tekrar vurgulanarak, düşünürlerin uygarlığı ileri götüren asıl değerler olduğu tarihsel süreçte, özelde de Aristoteles’in kişiliği ve felsefesiyle vurgulanacak” dedi. 

Bursa Felsefe Kulübü Derneği Başkanı Gürkan Kaya da, “Tüm Bursalı felsefe severleri panelimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi. 


Avatar Seç KAPAT
Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği tarafından, “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikte,
Sıradaki Haber Türk mutfağı Katar’da büyük ilgi gördü