Zabıtadan kömür denetimi

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kömür denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıtadan kömür denetimi

SADULLAH ORGAN

 

Her geçen gün doğalgaz kullanımının yaygınlaştığı ve kömür yakmanın azalmaya başladığı bir dönemde İnegöl’deki kömür satış yerlerinde yapılan denetimlerde kaçak kömürlerin şehre sokulup satılmaması için yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Kaçak kömür ve standartlara uymayan kömürlerin şehrimize girişi noktasındaki mücadelemizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

24 SAAT KONTROL

Alper Taban, İnegöl’de kömür satışı yapan firmalara yönelik denetimleri sürdürdüklerini ve bu denetimlerin 24 saat esasına göre yapılmakta olduğunu söyledi. Taban, “Denetimlerde, iş yeri açma ruhsatları kontrolü, satışa sunulan kömürlerin Bursa İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden alınan Bursa ve çevresinde satış izinlerinin olup olmadığı, satışa sunulan kömür torbalarının üzerinde tanıtıcı özelliklerinin olup olmadığı, fiyat tarifelerinin bulunup bulunmadığı, satışa sunulan kömürlerin çuvalda yazan kilogramı tutup tutmadığı gibi konular kontrol edilmektedir. Ayrıca, firmaların çevreye verdiği zararlar konusunda da işletme sahipleri de uyarılmaktadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X