Zafer bileti kaptı!

Bursa Merinos ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar play-off vizesi aldı.

Zafer bileti kaptı!

Süper Amatör Lig A Grubu’nda dün Merinos Stadı’nda kritik bir maç oynandı. Play-Off yarışında büyük önem taşıyan mücadelede Bursa Merinosspor ile Zaferspor 1-1 berabere kalırken, play off için 1 puana ihtiyacı olan Zaferspor bu sonuçla bitime bir hafta kala mutlu sona ulaştı. Bursaspor’un altyapısından gelen genç oyuncularla mücadele eden Bursa Merinos’a Play-Off’a kalabilmek için mutlak galibiyet gerekiyordu.

MERİNOS ÖNE GEÇTİ AMA

İlk devre karşılıklı ataklara sahne olurken, ilk yarının uzatma dakikalarında gelişen Bursa Merinos atağında defansın arkasına sarkan Muharrem yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya etkili başlayan taraf tecrübeli futbolculardan kurulu Zaferspor oldu. 59. dakikada Halil İbrahim’in kullandığı serbest atışta Bahadır kafayla skora 1-1’lik eşitliği getiren golü attı. Kalan dakakalarda Merinos’un çabası gol için yetmeyince 1-1’lik skorla play-off vizesi alanh taraf Zaferspor oldu.

Bursa Merinos’un mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu karşılaşmada, Zaferspor sahadan 1-1’lik skorla istediği play off biletini alarak ayrıldı.

FURKAN HASTANELİK OLDU

 

Merinos Stadı’ndaki maçın 43. dakikasında üzücü bir olay yaşandı. Bir hava topu mücadelesinde Zafersporlu Furkan ile Bursa Merinoslu Gururcan’ın kafa kafaya çarpıştı. Her iki oyuncunun ilk tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılırken Zafersporlu Furkan ambulansla hastaneye götürüldü.

STAT: Merinos

HAKEMLER: Hasan Kaçar (***), Mehmet Gültekin (***), Fatih Canbaz (***)

BURSA MERİNOS: Tarkan (**), Semih (**), Muharrem (***), Gururcan (**), Muharrem Türe (**), Alpaslan (**), Semih (*), (Dk.67 Abdulsellam *), Tuğrul (*), (Dk.77 Mücahit *), Yakup (**), Alpay (**), Ferdi (**)

ZAFERSPOR: Özkan (**), Özer (**), Salih (**), Furkan (*); (Dk.43 Samet **), Şükrü (***), Orhan (***), Erdem (**), Evren (**), Hüseyin (*), (Dk.46 H.İbrahim **), Bahadır (***), (Dk. 83 Özcan *)

GOLLER: Dk. 45+2 Muharrem (B.Merinos), Dk.59 Bahadır (Zaferspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X