Zafer “Elit” gibi! 2-0

Kırmızı beyazlılar, Bursa Ufukspor’u Sinan ve Tarık’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek 14’te 14 yaptı ve adını U-14 Elit Yaş Ligi’ne yazdırmak için son bir 3 puana ihtiyacı kaldı.

Zafer “Elit” gibi! 2-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-14 Yaş Ligi Klasman 1. Grup’ta namağlup olarak zirvede bulunan Zaferspor 15. hafta maçında Bursa Ufukspor’u 2-0’la geçti. Kırmızı beyazlıların gollerini 19’da Sinan ve 60. dakikada Tarık attı. Bu sonucun ardından 14. galibiyetini alan kırmızı beyazlılar puanını 42’ye yükseltti. Elit Ligi’ne çıkmak için bir 3 puana daha ihtiyaç duyan Zaferspor’un geçtimiz hafta sonu en yakın takipçisi Altınsabanspor ile oynayacağı maç iptal olmuştu. Kırmızı beyazlılar 16. haftada alt sıralarda bulunan Gündoğdu Gençlikspor’u devirdiği taktirde Altınsabanspor ile oynayacağı erteleme maçının fazla bir önemi kalmayacak ve Elit Yaş Ligi’ne yükselecek.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEM: Tarcan Otlan (**)

GOLLER: Dk.19 Sinan, Dk.60 Tarık (Zafer)

ZAFERSPOR: Emirali (**), Selçuk (**), Melih (**), Tarık (***), Yusuf (**), Sinan (***), Murat (**), Muhammet (**), Berat (**), Emirhan (**), Görkem (***)

BURSA UFUKSPOR: Emir (*), Halil (**), Alp (*), Enes (*), Anıl (*), Serkan (**), Muzaffer (**), Eren (**), Ahmet (*), Ogün (*), Kenan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X