Zafer lige tutundu: 4-1

9 Grup’ta 85 takımın yer aldığı U-17 Ligleri’nde heyecan sona erdi. Kırmızı beyazlılar ligden düşmesi daha önce kesinleşen İvazpaşaspor’u yenerek alt sıralardan kurtuldu ve ligde kalmayı başardı.

Zafer lige tutundu: 4-1

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Zaferspor, İvazpaşaspor’u 4-1 mağlup etti. Maça iyi başlayan ev sahibi İvazpaşa oldu ve 13. dakikada Burak ile 1-0 öne geçti. Ancak çabuk toparlanan kırmızı beyazlılar 19’da Faruk ile durumu 1-1’e getirdi. Zaferspor 25’te Selimcan ile bir gol daha bularak soyunma odasına 2-1 üstünlükle girdi.

ALTINOK VEDA ETTİ

Zaferspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdürdü. Kırmızı beyazlılar 51. dakikada Fatih ile farkı 2’ye çıkardı: 3-1. Zaferspor 63’te bu kez Emirhan ile İvazpaşa filelerini sarstı ve mücadeleyi 4-1 kazanan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 19 yapan kırmızı beyazlılar 8. sıraya yükselerek ligde kaldı. 3 puanlı İvazpaşaspor’un ardından Elit Lig’e veda eden diğer takım ise 18 puanlı Altınokspor oldu.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Berkay Şenyel (**), İrfan Emre (**), Eren Efe (**)

GOLLER: Dk.13 Burak (İvazpaşa), Dk.19 Faruk, Dk.25 Selimcan, Dk.51 Fatih, Dk.63 Emirhan Türkmen (Zafer)

İVAZPAŞASPOR: Furkan (*), Yağız (*), Yiğit (**), Doğan (*), İdris (*), Seyhan (*), Serdar (*), Kemal (**), Burak (**) (Dk.60 Ogün *), Ali (*) (Dk.62 Mert *), Batuhan (*)

ZAFERSPOR: Kadirhan (**), Emirhan Güzel (**), Emir (**), Furkan (*) (Dk.41 Fatih ***), Yusuf (***), Sinan (**), Görkem (**), Kağan (**), Faruk (***), Emirhan Türkmen (***), Selimcan (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X