Zafer yine Cavendish’in

Alanya-Antalya parkurunda düzenlenen 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ikinci etabını ilk etapta olduğu gibi Büyük Britanyalı sporcu ilk sırada tamamladı.

Zafer yine Cavendish’in

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ikinci etabını, önceki gün olduğu gibi yine Etixx-Quick Step takımının Büyük Britanyalı sprinteri Mark Cavendish kazandı. TUR 2015’in ikinci etabı, 182 kilometrelik Alanya-Antalya parkurunda düzenlendi. 

Sprint finişiyle tamamlanan etapta Cavendish, Lampre-Merida takımından İtalyan Sacha Modolo ile son 50 metrede girdiği mücadeleyi 4 saat 21 dakika 32 saniyelik derecesiyle kazanarak birinci oldu. Cavendish, bu yılki ikinci, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ndaki 6. etap zaferine ulaştı. 

Modolo ikinciliği, Bardiani CSF’ten İtalyan Nicola Ruffoni ise üçüncülüğü elde etti. Turun tek Türk takımı Torku Şekerspor’un sporcusu Ahmet Örken de etabı 6. sırada bitirdi. Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan turun 3. etabı, Kemer ile Elmalı arasındaki 165 kilometrelik zorlu tırmanış parkurunda bugün koşulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X