Zafer zamanı

A Milli Takımımızın Finlandiya karşısındaki tek hedefi galibiyet… İlk 4 maçında 5 puan çıkaran ve beklentilerin altında kalan ay-yıldızlı ekip, 1 puanı bulunan rakibini yenerek yoluna devam etmek istiyor. Antalya Stadı’ndaki maç 20.00’de başlayacak.

Zafer zamanı

A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki beşinci maçında bugün Antalya’da Finlandiya ile karşılaşacak.

Antalya Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve TV 8’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano’nun yardımcılıklarını Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Del Cerro Grande olacak.  

14.RANDEVU

İlk 4 maçında 5 puan çıkaran ve 4.sırada yer alan ay-yıldızlı ekip, bir puanda yer alan Finlandiya karşısında galibiyet hedefliyor.

Türkiye ile Finlandiya tarihlerinde 13 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda rakip Finlandiya 6 kez sahadan gülerek ayrılırken, 3 maç berabere bitti. Ay-yıldızlılar ise 4 galibiyet alabildi.

A Milliler’in Finlandiya ile evinde oynadığı 5 maçta ise galibiyeti bulunmuyor.  

20.00 TV 8 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X