Zafer’den 5’i 1 yerde! 5-1

Kırmızı beyazlılar sahasında oynadığı maçta geri düşmesine rağmen Sakarya Kırkpınarspor’u tam 5 golle geçerek liderliğini perçinledi.

Zafer’den 5’i 1 yerde! 5-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’a fırtına gibi giren Zaferspor, 4. hafta maçında sahasında Sakarya Kırkpınarspor’u 5-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılara farklı galibiyeti getiren golleri 30 ve 69. dakikalarda Metin Akan, 77 ve 80’de Yunus ile 90+3’te Erkan attı. Konuk Sakarya temsilcisinin tek golü ise Zaferspor’dan Gökalp kendi kalesinin filelerini sarsmasıyla geldi. Bu sonuçla Zaferspor puanını 10’a yükselterek zirvede tek başına kaldı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Levent Buğra Vartemel (**), Şafak Nalbantoğlu (**) Ümit Malak (*)

GOLLER: Dk.29 Gökalp (KK) (Kırkpınar), Dk.30-69 Metin, Dk.77-80 Yunus, Dk.90+3 Erkan (Zaferspor)

ZAFERSPOR: Eren (**), Tarıkcan (**), Ekrem (**) (Dk.23 Gökalp **), Berk (***), Şükrü (**), Emre (**), Özer (***) (Dk.85 Hakkı), Yunus (***), Ömer (***), Metin (****) (Dk.75 Orhan ***), Erkan (***)

S.KIRKPINARSPOR: Hüseyin (*), Yusuf (*), İsmail (*), İbrahim (*) (Dk.74 Muhammed *), Recep (**), Kamil (*), İdris (*) (Dk.78 Şenol *), Gökhan (**), Halil (*), Hakan (*), Furkan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X