Zafer’den dev atak

Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı kafasına koyan kırmızı beyazlılar, Demirtaşspor’dan Mohamed Mariko, Florentin Aziz Bost ve Mehmet Açıkgöz ile Duaçınarspor’dan Edip Biroğul’u kadrosuna kattı.

Zafer’den dev atak

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda 24 puanla 2. sırada yer alan Zaferspor, Bölgesel Amatör Lig yolunda kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı beyazlılar, Demirtaşspor’dan Malili Mohamed Mariko, Kamerun asıllı Fransız vatandaşı Florentin Aziz Bost ve Mehmet Açıkgöz ile Duaçınarspor’dan Edip Biroğul’u transfer ederek gruptaki rakiplerine gözdağı verdi.

HEDEF BAL

Mohamed Mariko, Florentin Aziz Bost, Mehmet Açıkgöz ve Edip Biroğul yeni takımlarıyla antrenmana da çıkarken, Teknik Asbaşkan Musa Loyan, ‘Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e kesin olarak çıkmak istiyoruz. Hocamız İsmail Serbest’in raporları doğrultusunda 4 başarılı ismi kadromuza kattık. Bize çok fazla katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. İnşallah Zaferspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X