‘Zafer’le döndüler: 72-53

Yeşil beyazlılar, ligin güçlü ekibini farklı geçti ve Afyon’da zirveye çıktı.

‘Zafer’le döndüler: 72-53

Afyon Belediyespor karşısında da farkını ortaya koyan Bursaspor Durmazlar, Zafer Kupası’ndaki ikinci maçında da galibiyete ulaştı ve organizasyonu ilk sırada tamamladı.

Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Bursaspor Durmazlar, sezonun ilk zaferine Afyon’da ulaştı. Önceki gün başlayan Zafer Kupası’ndaki ilk maçında Türk Telekom’u mağlup eden yeşil beyazlılar, dün de evsahibi Afyon Belediyespor’u 72-53 mağlup ederek organizasyonu birinci sırada tamamladı. İlk maçında Türk Telekom karşısında farklı galibiyete ulaşan Potanın Timsahları, Afyon Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı evsahibi ekibi de zorlanmadan geçti. Ligin güçlü ekibi karşısında ilk çeyreği 15-14 önde tamamlayan Bursaspor Durmazlar, ikinci periyotta etkili savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımadı.

FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da 32-28 üstün giren yeşil beyazlılar, üçüncü periyotta potasında sadece 10 sayı gördü. Bu çeyrekte farkı açmayı başaran Potanın Timsahları, son periyoda 52-38 önde girerken, farkın erimesine de izin vermedi. Zorlu mücadeleden 82-53 gibi farklı bir galibiyetle ayrılan Bursaspor Durmazlar, böylece Zafer Kupası’ndaki iki maçını da kazanmış oldu. Böylece yeşil beyazlıların birinci sırada tamamladığı organizasyonda Afyon Belediyespor ikinci ve Türk Telekom da üçüncü oldu.

Karşılaşma öncesinde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

SALON: Afyon Atatürk

HAKEMLER: Adem Deliavcı (**) Burak Durmuş (**) Murat Yurtsever (**)

1. PERİYOT: 14-15

İLKYARI: 28-32

3. PERİYOT: 38-52

BEŞ FAUL: 36.05 Hadi (Afyon Belediyespor)

AFYON BELEDİYESİ: İbrahim 3 (*) Serkan 1 (*) Barboros (*) Hadi 3 (*) Orçun 3 (*) Oğulcan (*) Zupan 8 (**) Ogün 13 (**) İbrahim 7 (*) Tuğberk 8 (**) Eren 3 (*) Ali 5 (*)

BURSASPOR DURMAZLAR: Erdem 11 (***) Özgür 2 (**) Onur 6 (**) Cem 4 (**) Salih 4 (**) Yunus 6 (**) Cihad (**) Melih 2 (**)  Ceyhun (*) Vragovic 14 (***) Şahin 12 (***) Borovnjak 11 (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X