Zaferspor 4 köşe!

Geriye düştüğü maçta İnegöl ekibi Yenicespor’u Mehmet (2), Ümit ve İsmail’in attığı gollerle farklı deviren Zaferspor şampiyonluk yolunda kayıp yaşamadı.

Zaferspor 4 köşe!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Zaferspor 19. hafta maçında evinde İnegöl temsilcisi Yenicespor’u 4-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip 29. dakikada Doğukan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Yenik duruma düştükten sonra ataklarını arttıran Zaferspor aradığı golü 38. dakikada Mehmet ile buldu ve durumu 1-1’e getirdi. Bu gol ayrıca ilk yarının da skorunu tayin etti: 1-1.

FURKAN KIZARDI

İkinci yarıya oldukça iyi başlayan Zaferspor 50. dakikada Mehmet’in kendisinin ve takımının adına kaydettiği ikinci golle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Yenicespor’dan Furkan 59’da rakibine yaptığı sert hareket sonucu ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rakibinin eksik kalmasıyla rahatlayan kırmızı beyazlılar 64’te Ümit ve 86’da İsmail’in golleriyle sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Zaferspor puanını 38’e yükseltirken, Yenicespor ise 15 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Özgür Uçak (***), Caner Fidan (**), Türkmen Kahraman (**)

GOLLER: Dk.29 Doğukan (Yenice), Dk.38-50 Mehmet, Dk.64 Ümit, Dk.86 İsmail (Zaferspor)

KIRMIZI KART: Dk.59 Furkan (Yenice)

ZAFERSPOR: İbrahim (**), Tarık (**)(Dk.80 Furkan), Ekrem (**), Muhammed (***), Serbay (**), Edip (**)(Dk.77 Florentin **), Özer (***), Orhan (**), Mehmet (***), Ümit (***), Emre (**)(Dk.58 İsmail ***), 

YENİCESPOR: İsmail (*), Kaan (**), Abülhamit (*)(Dk.50 Bilal *), Muhsin (**), Samet (*)(Dk.69 Yusuf *), Furkan (*), Emirhan (*), Doğukan (**), Sercan (*), Selçuk (*), Sezer (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X