Zaferspor farka koştu: 6-1

Kırmızı beyazlılar kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan İnegöl temsilcisi Karadeniz Güvenspor’u 6-1’le geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Zaferspor farka koştu: 6-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Zaferspor evinde ağırladığı Karadeniz Güvenspor’u 6-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri 26’da Furkan, 30 ve 57’de Hüseyin, 56’da Özer ile 57 ve 83’te Bahadır kaydetti. 

İnegöl temsilcisinin tek sayısı ise 85’te Hakan’dan geldi. Bu sonucun ardından 13. haftası geride kalan ligde Zaferspor puanını 20’ye yükseltirken Karadeniz Güvenspor ise 22’de kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Evren Tutkun (***), Kasım Mutlu (***), İlker Tecer (***)

GOLLER: Dk.26 Furkan, Dk.30-57 Hüseyin, Dk.56 Özer, Dk.57-83 Bahadır (Zafer), Dk.85 Hakan (Krd.Güven)

SARI KARTLAR: Rahmi, Yavuz (Krd.Güven)

ZAFERSPOR: Özkan (**), Samet (**), Salih (**), Furkan (***), Şükrü (**), Orhan (**), Bahadır (***), Evren (**), Hüseyin (***), İlyas (***), Özer (***)

KARADENİZ GÜVENSPOR: Erdi (*), Serkan (*), Yavuz (*), Adem (*), Osman (**), Yusuf (*), Caner (*), Emrah (*), Rahmi (*), Hakan (**), Yağızhan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X