Zaferspor gaza bastı!

Kırmızı beyazlılar, Mudanyaspor’dan Bate Aya Arsene ve Berat İnan ile Gürsu Belediyespor’dan Demirhan Demir’i renklerine bağladı.

Zaferspor gaza bastı!

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimizden Zaferspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Teknik Direktör Kasım Gündüz ile anlaşan kırmızı beyazlılar, Mudanyaspor’dan Bate Aya Arsene ve Berat İnan, Gürsu Belediyespor’dan Demirhan Demir’i transfer ederken, iç transferde de kaptan Şükrü ile yeniden anlaştı. Zaferspor’un yeni Başkanı Şaban Sönmez, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, teknik heyet ve yeni transferlerle Büyükşehir Belediyesi Zafer Restoranda yemekte bir araya geldi. Yeni yönetim kurulunda görev dağılımı da yapıldı.

FETTAH CAN’A GÖREV

Yönetim kurulu toplantısının ardından görev dağılımı listesini Başkan Şaban Sönmez açıkladı. Buna göre, Başkan Vekilliğine Refik Özen, Asbaşkanlıklara Hızır Deva ve Giray Bayrak, Başkan yardımcılığına Güray Çağlayan, Selçuk Demirel ve Adnan Çakır, Futbol Şubesi Sorumluluğuna Salim Can, Genel Sekreterliğe Bülent Sultansu, Arge Proje sorumluluğuna Fettah Can ve Ramiz Pınar, Muhasip üyeliğe  Ahmet İkikardeş ve Alt Yapı Sorumluluğuna İsmail Türkileri getirildi.

Başkan Şaban Sönmez ve yönetim kurulu, Teknik Direktör Kasm Gündüz’ün göreve gelmesiyle birlikte transferde gaza bastı. Kırmızı beyazlılar, Mudanyaspor’dan Bate Aya Arsene, Berat İnan, Gürsu Belediyespor’dan Demirhan Demir ve iç transferde de kaptan Şükrü ile sözleşme imzaladı.

Zaferspor Alt Yapı Yönetimi şu isimlerden oluştu;

(Arge ve Proje Birimi Sorumluları)

Fahrettin İşçi, Eyüp Şirin, Ercan Öztürk, Tayfun Can

(Yaz ve Kış Futbol Okulları Sorumluları)

İrfan Türkileri, Tahir Gökdemir, Adem Kumova

(Yaş Grupları Sorumluları)

İsmail Türkileri, Metin Vardar, Rıdvan Öztürk, Burhan Şentürk

(Alt Yapı Hocaları Sorumluları)

Hamit Serbest, Ali Şen, Kadir Kurtuluş, Burhan Şentürk

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X