Zaferspor ‘istikrar’ dedi

Bu yıl adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran takım seçime tek listeyle gitti. Kırmızı beyazlıların başarılı Başkanı Adnan Çakır Olağan Genel Kurul’a katılan 150 üyenin bütün oylarını alarak üst üste 3. kez 3 yıllığına göreve getirildi.

Zaferspor ‘istikrar’ dedi

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Bölgesel Amatör Lig takımlarından Zaferspor’da önceki gün yapılan Olağan Genel Kurul’da Başkan Adnan Çakır üst üste 3. kez 3 yıllığına göreve seçildi. Kırmızı beyazlıların yeni yapılan dev kompleksinde gerçekleştirilen kongreye 300 üyeden 150 delege katıldı. Divan Başkanlığını Nazmi Öztürk’ün yaptığı Genel Kurul’da tüm üyelerin desteğini alan Adnan Çakır ve listesi yeniden Zaferspor Başkanı oldu.

GELECEK ALTYAPIDA

Zaferspor Başkanı Adnan Çakır, kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, ‘Çok başarılı bir yıl geçirerek adımızı Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdık. Bize her zaman destek olan ve mükemmel bir tesis kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye çok teşekkür ediyoruz. Bizim geleceğimiz altyapıda. Zaferspor olarak bundan sonra alt yaş takımlarımıza daha çok önem vererek Bursa’yı 3. Lig’de çok sağlam temsil edeceğiz’ dedi.

FETTAH CAN YİNE LİSTEDE

Adnan Çakır başkanlığındaki Zaferspor’un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Musa Loyan, Şaban Sönmez, Ahmet İkikardeş, Fettah Can, Talip İkikardeş, İsmail Türkileri, Bülent Sultansu, Volkan Kurtgöz, İrfan Türkileri, Tahir Gökdemir, Salim Can, Giray Bayrak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X